Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2
Stardom SohoTank ST2-TB2

Cabina RAID 2HDD/SDD Thunderbolt2 RAID0 - RAID1 - JBOD

ST-ST2-TB2
3 Elements
199,00 €
Cabina RAID 2HDD/SDD Thunderbolt2 RAID0 - RAID1 - JBOD

Stardom SohoTank ST2-TB2

La tecnologia Thunderbolt 2 a ST2-TB és fenomenalment ràpida. Els dos ports Thunderbolt 2 de ST2-TB presenten canals de 20 Gbps dobles per a la transferència de dades i això és fins a quatre vegades més ràpid que USB 3.0. Però, més enllà de la velocitat, Thunderbolt us ofereix capacitats dexpansió sense precedents. Podeu fer cadenes de marques fins a sis dispositius Thunderbolt en un sol port.

La ST2-TB incorporada amb tres modes de configuració: RAID 1 (Mode segur), RAID 0 (Mode de velocitat) i JBOD (Dos volums independents) perquè trieu segons les seves necessitats.

La funció JBOD proporciona dues comoditats daccés a dades de disc independents

En aquest mode, podeu instal·lar dos discs que tenen diferents volums i utilitzar-los de manera independent. No hi ha cap configuració RAID i sense diferències de seguretat o velocitat especials. També podeu utilitzar aquest mode quan sapliqui amb altres mòduls STARDOM.

La funcionalitat RAID 0 augmenta la velocitat i el rendiment de lemmagatzematge

La nova ST2-TB està equipada amb un mode demmagatzematge RAID 0, que permet a lusuari aconseguir una velocitat de lectura de fins a 724 MB / s amb la interfície de transmissió Thunderbolt de la ST2-TB. Tant si sutilitza per buscar com per editar galeries de fotos o edició i síntesi de vídeo, es compromet a oferir un funcionament senzill i senzill.

La funció RAID 1 proporciona una còpia de seguretat totalment automàtica que garanteix la seguretat de les dades

Per maximitzar la protecció de dades. Les dades sescriuen de manera idèntica tant a la unitat (Mirall) simultàniament. En cas de falla en la unitat, la segona unitat es farà càrrec. RAID 1 proporciona el major nivell de protecció en lemmagatzematge del disc dur.

Thunderbolt 2 Amb ST2-TB amb estil i resistent

La ST2-TB té un elegant disseny exterior que mai no sortirà destil quan es col·loqui al costat de la vostra Mac. També es construeix resistent amb tres mil·límetres despessor dalumini per protegir durament les unitats tancades i dissipar la calor creada per les unitats més ràpida perquè les unitats funcionin còmodament.

Més informació del producte ST2-TB3 >>>>

Disseny desmuntable, utilitzeu discos durs múltiples de forma flexible

ST2-TB és un sistema de tancament demmagatzematge quadricular que admet els últims discs durs SATA de 3,5 "i 2,5" per oferir solucions demmagatzematge de dades dalta capacitat. Amb un disseny estructural sense defectes, una configuració interna optimitzada i una carcassa dalumini durador per protegir les unitats internes, la ST2-TB és perfecta per a professionals creatius i altament mòbils.

Respectuós amb el medi ambient

ST2-TB està fabricat amb alumini altament reciclable i també està lliure de toxines nocives que presenten habitualment en el procés de fabricació de lordinador descriptori.

Gestió avançada denergia.

ST2 utilitza components de maquinari eficients energèticament que treballen de la mà amb el sistema Mac per conservar energia. Rota els discs durs i activa el mode de suspensió després dun període dinactivitat.

Per ajudar-vos a completar els vostres projectes de fotografia

Amb dos ports ultrarrápidos Thunderbolt 2, podeu crear un estudi fotogràfic al voltant de liMac i la ST2-TB. O porteu-los amb vostè i importeu milers dimatges RAW a la ubicació. Una vegada que les vostres fotografies es trobin a lordinador, ledició a Aperture és més ràpida i més sensible que abans.

El mode RAID 0 de ST2-TB us permet navegar ràpidament per biblioteques dimatges grans des de lemmagatzematge extern. Així que teniu accés instantani a qualsevol foto de la vostra biblioteca.

Amplada (CM)
13.000000
Alçada (CM)
17.000000
Longitud (CM)
24.500000
Pes (KG)
3.000000
Sense comentaris

També li podria agradar

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació al nostre web. Si continua navegant mostra la seva conformitat amb la nostra política de privacitat i galetes.