Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3
Stardom SohoTank ST2-SB3

Cabina Stardom RAID con 2 discos. eSATA, USB3.0. RAID0 - RAID1 - JBOD

ST-ST2-SB3
122,19 €
Cabina Stardom RAID con 2 discos. eSATA, USB3.0. RAID0 - RAID1 - JBOD
 

Stardom SohoTank ST2-SB3

Maquinari RAID que funciona sense problemes entre Mac i PC

Un sistema demmagatzematge RAID de programari no pot superar els problemes associats amb lús de diverses plataformes. És només a través dels conjunts de maquinari RAID controlador de chips que els usuaris poden utilitzar aquests discs durs simultàniament en ordinadors Mac o Windows. Amb el xips de controlador RAID de maquinari SATA 6G integrat de ST2, no només promet una alta velocitat de transmissió, sinó que també elimina els problemes dús de la plataforma creuada associats a les configuracions RAID 0 o RAID 1. A més, amb el RAID de maquinari, totes les dades es calculen i processen mitjançant la CPU incorporada. Amb aquests avantatges, el rendiment de lequip es pot centrar en executar el programari i treballar, en lloc de manejar els problemes de transmissió del dispositiu demmagatzematge. (Lemmagatzematge RAID sutilitza entre plataformes Mac OS i Windows PC i necessita utilitzar el mateix format de fitxer, per exemple: exFat format de fitxer).

LST2 està equipat amb tres modes de configuració per satisfer totes les necessitats

El ST2 té tres modes de configuració integrats de disc: RAID 1 (Mode segur), RAID 0 (Mode de velocitat) i JBOD (Dos volums independents) perquè trieu segons les seves necessitats.

La funció RAID 1 proporciona una còpia de seguretat totalment automàtica que garanteix la seguretat de les dades

La funció RAID 1 integrada de ST2 controla tots els registres que entren al sistema, i la fa una còpia automàtica en dues còpies en temps real, emmagatzemant-les per separat en els dos discos durs incorporats. Les dues còpies idèntiques de les dades protegeixen contra la corrupció de dades, de manera que les dades estan disponibles fins i tot si un dels discos durs està malmès, aconseguint així un 100% de seguretat de dades.

La funcionalitat RAID 0 augmenta la velocitat i el rendiment de lemmagatzematge

El nou ST2 està equipat amb un mode demmagatzematge RAID 0, el que significa que els usuaris poden aconseguir una velocitat de lectura de fins a 330 Mb / s amb la interfície de transmissió ST3 de USB3.0. Tant si sutilitza per a la cerca com per a ledició de galeries fotogràfiques o per a ledició i síntesi de vídeo, promet un funcionament senzill i senzill.

Disseny desmuntable, utilitzeu discos durs múltiples de forma flexible

ST2 està dissenyat amb safates de disc dur extraïbles. La combinació de la comoditat de connectors externs amb els avantatges destabilitat interna de la safata li ofereix una fàcil retirada i instal·lació durant el moviment. Tant les safates removibles plata com les negres tenen el mateix disseny estructural, per la qual cosa ambdós són compatibles amb tots els tancaments de disc dur STARDOM 3.5 ".

Utilitzeu una carcassa dalumini unibody per protegir les vostres dades importants

Dissenyat amb un alumini robust i espès, lST2 pot suportar un major impacte que el producte mitjà amb carcassa dalumini, protegint el disc dur de limpacte de diverses condicions dús. La carcassa dalumini compacta està equipada amb un gran ventilador de baix soroll per evitar que falli el disc dur i eliminar la calor interna del sistema RAID.

Font dalimentació incorporada

ST2 està equipat amb una font dalimentació interna dalta eficiència que compleix amb els estàndards de seguretat, de manera que els usuaris sempre tindran prou energia per a diferents condicions dús de disc dur.

Proporciona fins a 16TB o més de gran capacitat demmagatzematge per a les vostres creacions

ST2 és compatible amb totes les marques de 8TB o més discs durs SATA. Instal·leu dos discos durs de 8TB o més sota el mode RAID 0 i el sistema proporcionarà 16TB o més daccés. El mode independent JBOD pot oferir àrees demmagatzematge independents, fins i tot si els discs durs són de diferents capacitats.

El disseny exclusiu dels discs durs SATA es fa característiques desmuntables; però a través de les safates extraïbles de STARDOM, leliminació i instal·lació de discs durs SATA és més completa i segura. A través de safates de disc dur desmuntables segures, els usuaris poden moure fàcilment tot el disc dur com moure una biblioteca de vídeo completa. Els usuaris ja no necessiten reproduir-se a través duna pila de CD / DVD per buscar un vídeo. Deixeu que el disseny de la safata extraïble faci que el vostre flux de treball sigui més ràpid i convenient. STARDOM ja ha imaginat aquests avantatges daplicació per als usuaris.

El rendiment del cost dels discs durs és ja millor que els DVD

Sabíeu que un disc dur de 2TB equival a 400 DVD de 4.7G? Encara estàs preocupat per trobar un fitxer urgent en tots els DVD? Per què no només comprar un disc dur de gran capacitat per reemplaçar tots aquests DVD? Utilitzeu el disc dur com una gran base de dades i deixeu que lordinador busqueu els fitxers per tal que tot el que hàgiu de fer sigui concentrar-se en el vostre treball creatiu.

Mai quedi sense espai de disc dur

A mesura que la biblioteca diPhoto creixi, pot ser massa gran per emmagatzemar-lo al disc dur del vostre ordinador. Aperture us permet configurar tantes unitats externes com vulgueu i especificar on emmagatzemar cadascuna de les vostres fotos, sense canviar res a la vostra biblioteca dAperture. Podeu accedir i editar les vostres fotos de la manera habitual, independentment de la ubicació dels originals. Aquesta característica també us permet afegir discs durs duna a la vegada, sempre que els necessiteu. Així que la vostra configuració pot créixer juntament amb la vostra biblioteca.

Disposa duna carcassa de protecció opcional extraïble.

Amplada (CM)
19.000000
Alçada (CM)
22.000000
Longitud (CM)
27.00
Pes (KG)
2.500000
Garantia
2 Años
Sense comentaris

També li podria agradar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació al nostre web. Si continua navegant mostra la seva conformitat amb la nostra política de privacitat i galetes.