Tot sobre Neovideo Digital SL

La nostra empresa

Neovideo neix amb la vocació d'aglutinar els millors productes de les àrees en què està especialitzat i posar-los a l'abast del professional.

Distribuïm maquinari i programari de marques de reconegut prestigi de tot el món. Ens dirigim principalment al sector Media (vídeo i àudio professional, broadcast, streaming, cinema digital, etc.) adaptant-nos constantment a l'evolució a les noves eines dissenyades per les noves maneres de consum de continguts audiovisuals.

Donem suport al distribuïdor en tot el procés des del disseny a l'execució del projecte, complementant perquè el client es nodreixi de tot el nostre coneixement i dels fabricants que representem, aportant tot el valor material i immaterial dels productes i serveis que subministrem. El nostre ànim és ser el seu soci tecnològic per acompanyar-lo en tota la seva singladura en el sector.

El nostre equip

Neovideo es compon de dos equips; 1 in house, l'staff de l'empresa, i d'una cartera de més de 500 distribuïdors que són els partners que donen servei al client i que en col·laboració amb Neovideo acompanyen al professional per realitzar la seva tasca amb les millors eines disponibles independentment de quin sigui seu pressupost.

Més de 25 anys d'experiència

Ens avala l'experiència i el nostre permanent reciclatge professional, reciclant-mitjançant formació en centres especialitzats, formació específica dels respectius fabricants, visitant les fires més rellevants del sector per tot el planeta i exposant la nostra cartera de productes i compartint el nostre coneixement en les fires del sector a la península ibèrica.

La nostra cartera de més de 500 distribuïdors ens avalen treballant amb nosaltres ma a ma, dia a dia.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació al nostre web. Si continua navegant mostra la seva conformitat amb la nostra política de privacitat i galetes.