Avís Legal

Totes les imatges, logotips, marques, etc, són propietat dels respectius fabricants. Neovideo és una marca registrada.

En efectuar una comanda el client accepta les condicions de venda de Neovideo Digital, S.L. (Fem servir el terme Neovideo per resumir a partir d'ara) detallades en aquest avís.

Queda a la seva disposició la plataforma de resolució de litigis en línia: http://ec.europa.eu/odr de la Comissió Europea.

Totes les dades, descripcions, preus, etc, són correctes excepte error tipogràfic, o qualsevol altre error aliè a la nostra voluntat. Neovideo es reserva el dret d'acceptar una comanda cas de manca d'estoc, canvi sobtat del preu per part del fabricant, impagament del client o qualsevol altra causa que Neovideo consideri oportuna.

El client al fer servir les claus d'accés de l'àrea reservada als distribuïdors automàticament accepta les nostres condicions i entén que tota comanda no es considera en ferm fins a la nostra confirmació posterior per correu electrònic, trucada telefònica o qualsevol altre mitjà de comunicació entre les parts que consideri oportú.

Tots els productes tenen condicions de venda i garantia segons les condicions específiques de cada fabricant i producte per al país en el qual es realitza la factura de venda. Neovideo respecta escrupolosament aquestes condicions. Preguem visitin les webs dels mateixos o consultin amb nosaltres davant de qualsevol dubte.

La garantia no inclou port, llevat que Neovideo o el fabricant corresponent indiqui el contrari per escrit. El distribuïdor ha de ser responsable de la revisió del producte per confirmar que el producte està en garantia i aportar tota la documentació que se li demani, factura, albarà, etc. Després de la revisió per part de Neovideo, l'empresa es reserva el dret de facturar el cost de revisió cas que no s'apreciï avaria en el producte, cas que el distribuïdor no hagi sabut configurar el producte al seu client, o qualsevol altra causa que Neovideo consideri oportuna.

La comanda mínima és de 100 € abans d'impostos per a pagament amb targeta de crèdit, per sota d'aquesta quantitat es cobraran 5 € més impostos en concepte de comanda mínim.

En cas de devolució Neovideo facturarà un mínim d'un 15% en concepte de revisió tècnica i re introducció en inventari, i pèrdua de valor de la mercaderia. A part cada fabricant pot afegir el tant per cent que estipulin les seves condicions de venda, més els costos de transport, duaners i tots els costos extra que impliquin el lliurament de la mercaderia fins a la destinació final, sigui el que sigui.

En cas que el distribuïdor sol·liciti el lliurament d'una comanda en una direcció diferent a l'adreça de facturació o una de les seus del distribuïdor, Neovideo es reserva el dret de facturar un cost addicional en concepte de gestió, a discreció de Neovideo.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari i els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació al nostre web. Si continua navegant mostra la seva conformitat amb la nostra política de privacitat i galetes.